Close

Geniet de hele zomer!

De Bergse Akker is tijdens het zomerseizoen op doordeweekse dagen geopend voor niet leden en leden. In het weekend is de Bergse Akker dit alleen exclusief geopend voor leden. Wel is het in weekend mogelijk om introducees mee te nemen. 

Wil je graag lid worden? Hieronder staat alle informatie over lidmaatschap en hoe je lid kunt worden.
Ouders betalen alleen voor de kinderen. Een lidmaatschap per kind voor de periode van een jaar kost €10 (per kind voor de eerste twee kinderen). Vanaf het derde kind betaal je €7 per kind per jaar. 

Kinderen die voor 1 juli  nog geen 1 jaar zijn, zijn gratis lid. Lid worden kan tot 12 jaar.

Introducees:
Introducees (kinderen tot 12 jaar) mogen voor € 1,50 per kind mee naar binnen. Per gezin mogen er daarnaast maximaal 2 extra volwassenen mee. Alle introducees betalen €1,50.

Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd voor de periode van een jaar, tenzij de ouders van de kinderen het voor het einde van het kalenderjaar schriftelijk opzeggen. Het lidmaatschap stopt automatisch op het moment dat het kind 14 jaar wordt.

De Bergse Akker kan alleen bestaan door een actieve bijdrage van haar leden. Dus we rekenen op jouw inzet oa. bij het mee draaien van de stranddiensten. Dit houdt in dat we van onze leden vragen om zich minimaal in te schrijven voor 2 stranddiensten per jaar. Zie verder ‘Huisregels-inzet ouders‘.

Ouders, Opa’s, Oma’s en andere begeleiders hebben gratis toegang.

Losse kaartjes:

Op doordeweekse dagen is het voor niet leden ook mogelijk om te komen spelen en zwemmen op de Bergse Akker. Een los kaartje kost € 3,75 per kind, volwassenen zijn gratis (max 2 per gezin) . Op zaterdag en zondag is het kopen van losse kaartjes niet mogelijk en is de Bergse Akker alleen toegankelijk voor leden.

Wilt u weten hoe wij uw persoonsgegevens verwerken lees dan onze privacyverklaring

Mail en word lid