Close

Geniet de hele zomer!

Net als in 2020 is de Bergse Akker ivm Covid-19 vooralsnog alleen open voor leden. 

Klik hier voor het corona protocol 2021 van de Bergse Akker

Wil je graag lid worden? Hieronder staat alle informatie over lidmaatschap en hoe je lid kunt worden.
Ouders betalen alleen voor de kinderen. Een lidmaatschap per kind voor de periode van een jaar kost €10 (per kind voor de eerste twee kinderen). Vanaf het derde kind betaal je €7 per kind per jaar. 

Kinderen jonger dan 1 jaar op de startdatum van het seizoen (29mei 2021) hoeven geen bijdrage te betalen. Lid worden kan tot 14 jaar. 

Introducees:
Introducees (kinderen tot 14 jaar) mogen voor 1,50 euro per kind mee naar binnen. Per gezin mogen er daarnaast maximaal 2 extra volwassenen mee, kosten zijn 1,50 euro per volwassene.

Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd voor de periode van een jaar, tenzij de ouders van de kinderen het voor het einde van het kalenderjaar schriftelijk opzeggen. Het lidmaatschap stopt automatisch op het moment dat het kind 14 jaar wordt.

De Bergse Akker kan alleen bestaan door een actieve bijdrage van haar leden. Dus we rekenen op jouw inzet oa. bij het mee draaien van de stranddiensten. Dit houdt in dat we van onze leden vragen om zich minimaal in te schrijven voor 2 stranddiensten per jaar. Zie verder ‘Huisregels-inzet ouders‘.

Ouders, Opa’s, Oma’s en andere begeleiders hebben gratis toegang.

Wilt u weten hoe wij uw persoonsgegevens verwerken lees dan onze privacyverklaring

Mail en word lid