Close

Geniet de hele zomer!

Ouders betalen alleen voor de kinderen. Een lidmaatschap per kind voor de periode van een jaar kost €10 (per kind voor de eerste twee kinderen). Vanaf het derde kind betaal je €7 per kind per jaar. Elk kind dat lid is mag een introducée meenemen voor €1,50 per introducée. 

Kinderen jonger dan 1 jaar op de startdatum van het seizoen (18 mei 2019) hoeven geen bijdrage te betalen. Lid worden kan tot 14 jaar. Kinderen tussen de 14 en 18 jaar betalen per bezoek.

Het lidmaatschap wordt automatisch verlengd voor de periode van een jaar, tenzij de ouders van de kinderen het voor het einde van het kalenderjaar schriftelijk opzeggen. Het lidmaatschap stopt automatisch op het moment dat het kind 14 jaar wordt.

De Bergse Akker kan alleen bestaan door een actieve bijdrage van haar leden. Dus we rekenen op jouw inzet oa. bij het mee draaien van de stranddiensten. Dit houdt in dat we van onze leden vragen om zich minimaal in te schrijven voor 2 stranddiensten per jaar. Zie verder ‘Huisregels-inzet ouders‘.

Ouders, Opa’s, Oma’s en andere begeleiders hebben gratis toegang.

Losse kaartjes: zijn €3,50 per kind per bezoek.

Wilt u weten hoe wij uw persoonsgegevens verwerken lees dan onze privacyverklaring

Mail en word lid